Om webbsajten Presentation

Webbsidan startades under mars 2011. Sajten är helt oberoende och har ingen koppling till enskilt företag eller organisation.

Innehåll och målgrupp

Detta är en sajt som handlar om fenomenet muntlig presentation. Den vänder sig främst till dig som vill utveckla din förmåga att framträda och framföra ett budskap inför åhörare. Här finns allt du behöver veta för att din presentation ska bli framgångsrik! 

Om mig

Jag som står bakom sidan arbetar till vardags sedan många år med kvalificerade makroekonomiska frågor inom offentlig förvaltning. Jag har länge varit intresserad av ämnet muntlig presentation. Jag har erfarenhet från ett hundratals tillfällen av framträdanden i olika sammanhang. Mot bakgrund av ovanstående och mina erfarenheter i samband med detta beslöt jag mig för att samla ihop allt material i en e-bok!

Syfte och målsättning

Syftet med webbsidan är att dela med mig av mina iakttagelser, tips och slutsatser, så att även andra kan dra nytta av dessa. Allt är dock skrivet utifrån mina värderingar och var och en som tar del av informationen måste självständigt värdera densamma. Det finns också en underliggande förväntan om att växa och utvecklas genom mötet och kommunikationen med läsare. Se även sidans sekretesspolicy.

Tack!

Tack för att du besöker webbsidan - jag hoppas den berikar din tillvaro och skapar mervärde